Снимка БулфотоФренският лидер очерта и настоящия напредък в икономическото възстановяване от

...
Снимка БулфотоФренският лидер очерта и настоящия напредък в икономическото възстановяване от
Коментари Харесай

Макрон заяви, че страната е изправена пред нова криза

Снимка Булфото

Френският водач очерта и  сегашния прогрес в икономическото възобновяване от пандемията , като увеличи прогнозата за напредък на Брутният вътрешен продукт на страната от 5% на 6% за 2021 година

Френският президент Еманюел Макрон съобщи в понеделник, че страната е  изправена пред " нова рецесия " , защото мощно заразният вид на ковид Delta продължава да се популяризира по континента.

Предвид тези условия, Макрон прикани френските жители да се имунизират през лятото, добавяйки, че " евентуално ще би трябвало да помислим за наложителната имунизация на всички френски жители в някакъв миг ". За момента френският лидер  разгласи наложителни имунизации за всички здравни служащи.

 

" Ако не предприемем дейности през днешния ден, броят на случаите ще продължи да се усилва ", акцентира Макрон, преди да продължи да афишира нови ограничения за ограничение на разпространяването на COVID-19 във Франция.

Според Макрон  полицейският час ще бъде възобновен  във френските територии на Мартиника и остров Реюнион, до момента в който здравните карти ще бъдат нужни за влизане в разнообразни заведения в континентална Франция от този август. Те включват питейни заведения, заведения за хранене, кафенета и търговски центрове, означи президентът.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР